Asbestverwijdering door AVM

Asbest laten verwijderen? Schakel AVM in.

 

Met een vast team van gecertificeerde Deskundige Asbestverwijderaars en Deskundige Toezichthouders Asbestverwijdering houdt AVM zich dagelijks bezig met het verwijderen van asbest.

De projecten waar AVM Asbestverwijdering uit Kootwijkerbroek deze dienst uitvoert variëren sterk. Wij zijn echter bijzonder ervaren in de verwijdering van asbest in de agrarische en akkerbouwsector en in de utiliteitsbouw. Hierbij werken we samen met montagebedrijven en sloopbedrijven uit heel Nederland.

De werkwijze van AVM

Vakkundige mensen, modern materieel: goed geregeld

Stap 1

Aanvraag:
Plaats een aanvraag voor het saneren van uw asbest. Op basis van de locatiegegevens brengen we de aanvraag vast in kaart.

Stap 2

Asbestinventarisatie:
Voor het saneren is een asbestinventarisatierapport nodig. Deze wordt opgemaakt door een extern bedrijf. AVM kan dit voor u regelen.

Stap 3

Sloopmelding:
Na het opmaken van het rapport en een akkoord op de offerte wordt een sloopmelding bij de gemeente ingediend. Dit kan AVM ook uitvoeren.

Stap 4

Asbestsanering:
Het verwijderen van het asbest wordt op de afgesproken dag uitgevoerd door onze asbestsaneerders.

Stap 5

Oplevering:
Nadat het asbest is gesaneerd komt een onafhankelijke laborant de sanering controleren. Daarna wordt het gebied weer vrijgegeven.

Leren en innoveren: de kern van het bestaan van AVM

AVM staat bekend om de doordachte werkwijze bij de verwijdering van asbest.

Door een goede inzet van onze medewerkers, onze kwalitatief hoogstaand materieel en goede beheersing in planning kunnen wij perfect inspelen op de wens van de klant of aannemer. Door de korte lijnen, zowel intern als naar montagebedrijven toe, hebben wij ons bijzonder kunnen specialiseren in de renovatie van daken. AVM kan door geheel Nederland worden ingezet voor de verwijdering van asbest.

Vraag een offerte aan

Zo werkt het bij AVM

Veiligheidstaat bij ons altijd voorop. We werken als één familiemet plezier samen. Zo werkt het bij AVM.

Asbest laten verwijderen?

Jouw asbest is het beste in handen van onze vakkundige asbestverwijderaars. Asbest laten verwijderen? Maak er werk van en plaats je aanvraag bij AVM. Dien een offerteaanvraag in of vul het contactformulier in.

Vragen of opmerkingen?

Neem contact op met Evert Maassen

Vul het formulier in

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 mb