Asbest saneren is een vak apart. Door een super goede samenwerking met onze opdrachtgevers en onze medewerkers worden we ingezet in heel Nederland. Van een klus met veel meters tot hele speciale klussen, we draaien onze hand er niet voor om.

Ab & ko

Boksen het voor mekaar bij AVM

Over
Asbest
 

Wat is asbest?

Asbest is een verzamelnaam van mineralen die opgebouwd zijn uit fijne, kleine vezels die vrijwel niet met het oog waar te nemen zijn. Asbest wordt al sinds de oudheid gebruikt voor diverse doeleinden. Tot in de jaren tachtig is het veel gebruikt als bouwmateriaal. Dit om de simpele redenen dat het sterk, slijtvast, isolerend en goedkoop was.

Is asbest gevaarlijk?

Zolang asbest in gebonden toestand verkeert, is er geen gevaar voor gezondheid. Als losse vezels, na het asbest verwijderen of verwerken, echter ingeademd worden lopen zij vast in de kleine luchtwegen en longblaasjes. Op langere termijn kunnen er door blootstelling aan asbest verschillende asbestziekten ontstaan. In Nederland sterven volgens de Gezondheidsraad jaarlijks naar schatting zo’n 1.600 mensen aan asbestziekten.

Word asbest verwerkt?

Tot 1 juli 1993 mocht asbest nog verwerkt worden. Daarna werden de gevaren van asbest bekend, en heeft de overheid heeft gesteld dat asbest op een vakkundige en gecontroleerde manier verwijderd moeten worden. Dit moet verantwoord gebeuren. Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!

Dit zeggen
Onze medewerkers
 

Gert

Bij AVM hebben we een sterk team, behulpzame collega’s, goede sfeer, verdiensten en organisatie.

William

Bij AVM heb je afwisselend en uitdagend werk, goede bescherming, fantastische sfeer met collega’s en sluiten we de dag af met een drankje.

1

Iedere 4
weken salaris

2

Echt een
goed salaris

3

20 verlofdagen
en 10
roostervrije dagen

4

Jouw inzet
wordt beloond

5

We denken ook
aan later

Ab & ko

Boksen het voor mekaar bij AVM

Meer weten over werken bij avm?

Vraag het gratis informatiepakket aan!

Informatiepakket aanvragen