De Werkwijze van AVM

A V M o p z n b e s t
 

class=”p1″>AVM saneert dagelijks asbest op locaties in heel Nederland. Van Den Helder tot Maastricht en van Groningen tot Middelburg.
156.000 +

m2 aan asbest verwijderd

55

collega’s bij AVM en VVM

13 +

jaar ervaring

Stap 1

Vraag een offerte aan

Door een offerte aan te vragen weet u snel hoeveel uw project gemiddeld gaat kosten. Ook hebben wij een goed inzicht hoe we u project gaan inplannen en hoeveel mankracht we daarvoor nodig hebben.

Stap 2

Afspraak op locatie

Na het ontvangen van de offerte komen wij graag bij u langs. Door de locatie te zien weten wij welke materialen we nodig gaan hebben en hoelang het ongeveer gaat duren.

Stap 3

Asbestinvetarisatierapport

Bij een asbestinvetarisatierapport wordt het duidelijk of er asbest in een gebouw aanwezig is, om welke soorten asbest het gaat en op welke plakken de asbest te vinden is. Ook kijken we hierbij naar de staat van het materiaal.

Stap 4

Asbestsanering

Op basis van het rapport en onderzoeken gaan we aan de slag met het verwijderen van de asbest bij u op locatie.

stap 5

Vrijgave

Na de asbestsanering is het verplicht een eindcontrole uit te voeren. We controleren het gebouw nauwkeurig of de asbestsanering correct is uitgevoerd en of de locatie weer veilig betreden kan worden. Als alles correct is uitgevoerd ontvangt u een vrijgave.

05

Samenwerken met AVM?

Sed viverra ipsum nunc aliquet bibendum enim facilisis gravida neque. A iaculis at erat pellentesque adipiscing commodo. Non odio euismod lacinia at quis risus sed.

Meer weten of een offerte ontvangen?

Neem contact op met Henk Minne

Neem contact op

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 mb