SCHAKEL AVM ASBEST VERWIJDERING ALTIJD IN

Voor een vaardige, vakkundige en zorgvuldige oplossing

DE WERKWIJZE IN ASBEST VERWIJDEREN VAN AVM B.V.

Werkzaamheden

AVM staat bekend om de doordachte werkwijze bij de verwijdering van asbest. Door een goede inzet van onze medewerkers, onze kwalitatief hoogstaand materieel en goede beheersing in planning kunnen wij perfect inspelen op de wens van de klant of aannemer.

Door de korte lijnen, zowel intern als naar montagebedrijven toe, hebben wij ons bijzonder kunnen specialiseren in de renovatie van daken. AVM kan door geheel Nederland worden ingezet voor de verwijdering van asbest.

U kunt vrijblijvend contact opnemen, zodat we samen kunnen bekijken wat voor u de beste oplossing is.

Asbest in uw leefomgeving? Schakel AVM Asbest Verwijdering uit Kootwijkerbroek in voor een vaardige, vakkundige en zorgvuldige verwijdering van asbest. Wij zoeken voor u een oplossing!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

U kunt vrijblijvend advies aanvragen voor de verwijdering van uw asbest. Wanneer u uw plannen ten uitvoer wilt brengen, willen wij u graag helpen van begin tot eind.

Zo kunnen wij het asbestinventarisatierapport voor uw regelen. Er komt een extern bedrijf op locatie om te kijken waar en hoeveel asbest er te vinden is. Er wordt een rapport gemaakt waarin dit onderzoek in kaart wordt gebracht. Hiervoor hebben wij onze vaste onderzoeksbureaus.

Asbest verwijderen? AVM Asbest verwijderen helpt u!

Het inventarisatierapport is o.a. nodig voor doen van een sloopmelding bij de gemeente. Ook het doen van deze melding nemen we u graag uit handen!

Na uw aanvraag volgt een kennismaking met AVM op locatie. Hierbij indexeren we de mogelijkheden en controleren wij de gesteldheid van gordingen. Samen met u komen we vervolgens tot een saneringsplan. Onze saneerders volgen dit stappenplan van voorbereiding tot oplevering. De DTA’-ers hebben een bouwkundige achtergrond en kunnen, wanneer nodig, direct communiceren met het montagebedrijf.

Vaardige, vakkundige en zorgvuldige verwijdering van uw asbest

De heldere communicatie vooraf (u ontvangt vooraf een voorbereidingsinstructie) en de afstemming met het montagebedrijf levert een enorme tijdswinst op. Veilig en snel werken staan bij ons centraal in de werkbespreking.

Kortom, AVM gaat voor een vaardige, vakkundige en zorgvuldige verwijdering van uw asbest.

Algemene voorwaarden

Hier vindt u het overzicht van de Algemene Voorwaarden van AVM B.V.

Maak een afspraak

Wilt u een bestaand object slopen en is deze voorzien van asbest? Tijd voor een deskundige asbestverwijderaar.

Volledig gecertificeerd

Al onze medewerkers zijn deskundige asbestverwijderaars of deskundig toezichthouder asbestverwijderaar