SCHAKEL AVM ASBEST VERWIJDERING ALTIJD IN

Voor een vaardige, vakkundige en zorgvuldige oplossing

DAKRENOVATIE BIJ AVM B.V.

Werkzaamheden

AVM is gespecialiseerd in het verwijderen van asbesthoudend dak. Het gaat hier niet alleen om golfplaten, maar ook om vlakke beplating en andere asbesttoepassingen op uw dak. Wanneer u uw dak wilt laten renoveren is AVM een uitstekende partij om uw asbest te verwijderen.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Asbest in uw leefomgeving? Schakel AVM Asbest Verwijdering uit Kootwijkerbroek in voor een vaardige, vakkundige en zorgvuldige verwijdering van asbest. Wij zoeken voor u een oplossing!

Dé partij om uw asbest te verwijderen.

In het verwijderen van asbesthoudend dak zijn wij gespecialiseerd. Sinds 2010 is 80% van onze werken het verwijderen van asbesthoudend dak. Door de nauwe samenwerking met diverse montagebedrijven zijn wij de ideale partner om uw asbest dak te laten renoveren. Dankzij deze samenwerking kunnen wij in zeer korte tijd vakkundig uw asbest dak vervangen voor nieuwe platen of zonnepanelen, door de inzet van het juiste materieel en de juiste man op de juiste plaats.

Voor het renoveren van uw dak verwijderen wij uw asbest

Bij renovatie betekent het vaak dat er in en om het uit te voeren project nog doorgewerkt moet worden. Door een juiste afstemming van onze werkzaamheden met de uwe voorkomen we onnodig overlast en hinder. Zeker bij veestallen is dat van groot belang. Zo kunnen wij uw dak in twee gedeelten saneren, wat betekend dat het vee niet onnodig hoeft te verhuizen.

Als tweede wat u tegen kunt komen als u uw dak laat renoveren zijn de vlakke asbestplaten. Deze liggen vaak onder de dakpannen. Met onze flexibiliteit in personeel en materieel kunnen wij er ook voor zorgen dat de pannen en het houtwerk eraf gehaald worden.

Algemene voorwaarden

Hier vindt u het overzicht van de Algemene Voorwaarden van AVM B.V.

Maak een afspraak

Wilt u een bestaand object slopen en is deze voorzien van asbest? Tijd voor een deskundige asbestverwijderaar.

Volledig gecertificeerd

Al onze medewerkers zijn deskundige asbestverwijderaars of deskundig toezichthouder asbestverwijderaar

Dé partij om uw asbest te verwijderen.

Asbest zit vaak niet alleen op het dak, maar ook op wanden en in schoorsteenpijpen kan asbest toegepast zijn. Bij het dak renoveren kunt u dus overwegen om ook dit asbest door ons te laten verwijderen. Bij aanvang van uw renovatieproject spreken wij goed af wie wat doet. Zo moet er een inventarisatierapport gemaakt worden en een sloopmelding uitgevoerd worden. Al deze zaken neemt AVM graag uit uw handen.

Voor een indicatie van onze uitgevoerde werken verwijzen wij u naar de pagina projecten.
U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u meer wilt weten over de renovatie van uw dak!