Dak renoveren

AVM is gespecialiseerd in het verwijderen van asbesthoudend dak. Het gaat hier niet alleen om golfplaten, maar ook om vlakke beplating en andere asbesttoepassingen op uw dak.

Wanneer u uw dak wilt laten renoveren is AVM een uitstekende partij om uw asbest te verwijderen.
In het verwijderen van asbesthoudend dak zijn wij gespecialiseerd. Sinds 2010 is 80% van onze werken het verwijderen van asbesthoudend dak. Door de nauwe samenwerking met diverse montagebedrijven zijn wij de ideale partner om uw asbest dak te laten renoveren. Dankzij deze samenwerking kunnen wij in zeer korte tijd vakkundig uw asbest dak vervangen voor nieuwe platen of zonnepanelen, door de inzet van het juiste materieel en de juiste man op de juiste plaats.

Bij uw asbesthoudende dak renoveren komt meer bij kijken dan alleen het asbest verwijderen. Er gaat voorbereiding aan vooraf. Voor ons is de bereikbaarheid van het dak cruciaal. Als wij met ons materieel goed uit de voeten kunnen scheelt dat voor u veel tijd en geld. Door juiste en duidelijke afspraken te maken met het montagebedrijf is een renovatieklus overzichtelijk en snel uit te voeren. Door goede samenwerking kunnen wij ervoor zorgen dat de montageploeg niet voor verrassingen komt te staan. Korte lijnen, (bouwkundig) inzicht en afspraak is afspraak zijn hier de sleutelwoorden voor een goed resultaat van uw renovatieproject.

Voor het renoveren van uw dak verwijderen wij uw asbest

Bij renovatie betekent het vaak dat er in en om het uit te voeren project nog doorgewerkt moet worden. Door een juiste afstemming van onze werkzaamheden met de uwe voorkomen we onnodig overlast en hinder. Zeker bij veestallen is dat van groot belang. Zo kunnen wij uw dak in twee gedeelten saneren, wat betekend dat het vee niet onnodig hoeft te verhuizen.

Als tweede wat u tegen kunt komen als u uw dak laat renoveren zijn de vlakke asbestplaten. Deze liggen vaak onder de dakpannen. Met onze flexibiliteit in personeel en materieel kunnen wij er ook voor zorgen dat de pannen en het houtwerk eraf gehaald worden.

Asbest zit vaak niet alleen op het dak, maar ook op wanden en in schoorsteenpijpen kan asbest toegepast zijn. Bij het dak renoveren kunt u dus overwegen om ook dit asbest door ons te laten verwijderen. Bij aanvang van uw renovatieproject spreken wij goed af wie wat doet. Zo moet er een inventarisatierapport gemaakt worden en een sloopmelding uitgevoerd worden. Al deze zaken neemt AVM graag uit uw handen.

Voor een indicatie van onze uitgevoerde werken verwijzen wij u naar de pagina projecten.
U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen wanneer u meer wilt weten over de renovatie van uw dak!