Werkzaamheden

Wij kunnen er kort in zijn. Met een vast team van gecertificeerde Deskundige Asbestverwijderaars en Deskundige Toezichthouders Asbestverwijdering houdt AVM zich dagelijks bezig met het verwijderen van asbest.

De projecten waar AVM deze dienst uitvoert variƫren sterk. Wij zijn echter bijzonder ervaren in de verwijdering van asbest in de agrarische en akkerbouwsector en in de utiliteitsbouw. Hierbij werken we samen met een vast aantal montagebedrijven waar wij het asbest voor saneren.

De kracht van AVM is de doordachte werkwijze. Verder beschikken wij over alle middelen die er nodig zijn bij het saneren van asbest: douchewagens, verreikers, dakladders, rolsteigers, gereedschappen en bescherming voor de saneerders. In samenwerking met de montagebedrijven kunnen wij ervoor zorgen dat in no-time het oude dak verwijderd is en hier weer nieuwe dakplaten op zijn bevestigd.

Tijd voor de renovatie van uw stal, opslag of ander bouwwerk? Contacteer AVM voor een vaardige, vakkundige en zorgvuldige verwijdering van de asbest.

Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar onze dienstverlening? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op!