SCHAKEL AVM ASBEST VERWIJDERING ALTIJD IN

Voor een vaardige, vakkundige en zorgvuldige oplossing

Asbest golfplaten verwijderen in Kampen door AVM B.V.

Werkzaamheden

Asbest kent vele toepassingen, waarvan asbest golfplaten het meest bekend zijn. Asbest golfplaten zijn veel gebruikt in Nederland tijdens de opbouwperiode in de jaren 60. Men ziet ze o.a. op veestallen, opslagloodsen, woningen, garages, als beschoeiing langs de slootkant, als fundering in een put. Door de vele toepassingen vraagt elke saneringsklus om een specifieke aanpak. AVM is gespecialiseerd in het verwijderen van asbesthoudende golfplaten.

Wij verwijderen asbest op een vakkundige en gecontroleerde manier

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Asbest in uw leefomgeving? Schakel AVM Asbest Verwijdering uit Kootwijkerbroek in voor een vaardige, vakkundige en zorgvuldige verwijdering van asbest. Wij zoeken voor u een oplossing!

Asbest golfplaten verwijderen Kampen

AVM is een jong en dynamisch saneringsbedrijf dat o.a. asbesthoudende golfplaten verwijderd. Door de flexibiliteit van het bedrijf is elke plek waar golfplaten verwijderd moeten worden een uitdaging voor AVM. Golfplaten verwijderen lijkt eenvoudig, maar vraagt wel degelijk om een specifieke aanpak en een juiste voorbereiding. Zo is de bereikbaarheid van de golfplaten van groot belang. Wij bekijken per locatie welk materieel wij het beste in kunnen zetten om veilig en snel te kunnen werken. Als men golfplaten wil laten verwijderen moet het om en in het gebouw opgeruimd zijn. Het gebied waar de golfplaten toegepast zijn moet worden afgezet met lint en borden. Zeker op een boerderij vraagt dit om juiste voorbereiding en afstemming van diverse partijen om het verwijderen van de golfplaten zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Asbest verwijderen? AVM Asbest verwijderen helpt u!

Kijk gerust rond op deze website. U kunt voor meer informatie en advies vrijblijvend contact met ons opnemen via de contactpagina.

Voor een indicatie van onze uitgevoerde werken verwijzen wij u naar de pagina projecten.

Algemene voorwaarden

Hier vindt u het overzicht van de Algemene Voorwaarden van AVM B.V.

Maak een afspraak

Wilt u een bestaand object slopen en is deze voorzien van asbest? Tijd voor een deskundige asbestverwijderaar.

Volledig gecertificeerd

Al onze medewerkers zijn deskundige asbestverwijderaars of deskundig toezichthouder asbestverwijderaar