Asbest in uw (sloop)pand
Deze week is de saneringsregeling voor de varkenshouderij gesloten. Uiteindelijk zullen diverse stallen gesloopt moeten worden waarin of waarop asbest aanwezig is. Sowieso zijn er nog veel gebouwen met asbest die op de nominatie staan om gesloopt te worden.

Samenwerking
Veel eigenaren van gebouwen maken voor het slopen gebruik van een lokale partij die dit voor hen uitvoert. AVM werkt nauw samen met loonbedrijven en slopers door het hele land. Wij verwijderen het asbest en zij zorgen voor de rest. U kunt dus gebruik (blijven) maken van uw lokale contacten en wij zorgen voor het asbest.

Een offerte
Door onze jarenlange ervaring in het verwijderen van asbestdaken (veelal voor renovatie) zijn wij de partij om ook het asbest van uw sloopproject te verwijderen. Wilt u meer weten of een snelle offerte, neem dan contact met ons op. Dit kan door ons te bellen op 0342 – 44 07 53 of een mail te sturen naar info@asbest-verwijdering.com. Vaak weet u binnen 24 uur waar u aan toe bent. Indien nodig komen wij langs om uw situatie te beoordelen en zorgen wij zo voor een passende offerte.

Wij helpen u graag!

Geef een reactie